over ons

No Taboo Dé Feminine Wellness kliniek in Nederland.

Wij richten ons op de behandeling van vaginale verjonging zowel inwendig en uitwendig, snel en effectief!
Geen chirurgie of injecties en geen downtime!

Net als ieder ander lichaamsdeel veranderd de vagina ook door de jaren heen, dit kan zijn als gevolg van veroudering, geboortes, onder invloed van hormonen.
Ook zijn er vrouwen die niet perse klachten ervaren maar wel graag iets aan het uiterlijk of de losheid van de vagina zouden willen veranderen zonder hiervoor onder het mes te gaan.
Wij bieden als enige in Nederland de Forma V aan.
Een pijnloze en snelle behandeling die diverse vaginale klachten aanpakt.
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje verder op de site of op onze Instagram.

Heb je vragen? Neem contact op, schaam je niet want bij ons is niets een taboo!

Droom jij van een mooie huid?
Naast vaginale verjonging bieden wij ook lichaams en gezichtsbehandelingen aan met de Morpheus8.
Fijne lijntjes, rimpels, acne, melasma, hermodelleren van vet en huidverstrakking zijn een kleine greep indicaties waarbij de Morpheus8 zeer effectief is!

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de door ons geadviseerde producten om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden, wie wil dat niet!
Wil jij die celeb glow, neem contact met ons op en boek je behandeling!

Door de intieme aard van de behandelingen werken wij alleen op afspraak!

Missie en Visie

De Missie en visie van No Taboo bestaat uit het verzorgen van esthetische verbeteringen aan het uiterlijk, naar jouw wensen en naar de mogelijkheden die je huid biedt. In het persoonlijk overleg met de behandelaar komen je verwachtingen duidelijk aan de orde. We streven naar een optimaal resultaat. Dat is altijd afhankelijk van de reactie van de huid. Onze specialisten spreken en handelen vanuit ervaring. Zij geven een eerlijk advies en zorgen voor een realistische voorstelling van zaken. Op hoofdlijnen zijn de behandelingen, die No Taboo uitvoert, gericht op esthetische verbeteringen zoals het:

Onze missie is dat je als cliënt, tevreden bent over de wijze waarop wij je behandelen en dat je blij bent met het resultaat. Wij, als kliniek, streven naar een duurzame relatie. Onze behandelaars voldoen niet alleen aan hun zorgplicht, Zij voelen zich persoonlijk betrokken bij jouw uiterlijke schoonheid en lichamelijke ongemakken. Zij spannen zich in voor het beste resultaat. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van onze missie en visie.

Zo doen wij dat bij No Taboo.

Scroll naar boven

Openingstijden