MORPHEUS8

WAT IS MORPHEUS8?

Morpheus8 is een veilige behandeling die in te zetten is bij de verjonging en verstrakking van de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. De Morpheus8 is te gebruiken in het gezicht, de nek en ook op het lichaam zoals bijvoorbeeld de buik en armen. De vermindering van elastine en collageen beginnen al rond het twintigste jaar waardoor er veranderingen plaatsvinden in met name het gelaat. De combinatie van microneedling en radiofrequente energie stimuleren het lichaam om collageen aan te maken dit is een lichaamseigen stof die huid verstrakkend werkt. De Morpheus8 behandelt ook: Hermodelleren van weefsel, Acne, Melasma, Textuurverbetering van de huid, Striae, Littekens

HOE WERKT MORPHEUS8?

Wil je liever geen Botox gebruiken en ook geen chirurgische ingrepen laten uitvoeren is de Morpheus8 een natuurlijke, effectieve methode om de huid er stralend en jong uit te laten zien.

Door de High Tech combinatie van radiofrequente energie en microneedling is dit een veilige methode die na 1 behandeling al resultaat geeft. Het verschil met andere microneedling behandelingen is dat de combinatie van microneedling met RF-energie de diepere lagen van de huid bereikt. Hierdoor is het effect niet alleen verstrakkend, maar wordt er ook gelijk aan de contouren van het gezicht gewerkt; denk hierbij aan bijvoorbeeld een verstrakking van de kaaklijn.

Voor optimaal resultaat worden 3 tot 5 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Eén jaarlijkse follow-up wordt geadviseerd om het behaalde resultaat te behouden.

Hyperhidrosis behandeling

Sommige mensen zweten meer dan anderen.
Veel of overmatig zweten kan hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Overmatig transpireren wordt ook wel hyperhidrosis genoemd.

Transpireren is één van de belangrijkste manieren waarop het lichaam afkoelt. Mensen met hyperhidrosis produceren echter zweet in veel grotere hoeveelheden dan nodig om hun temperatuur te regelen. Ongeveer 0,5% van de bevolking – of één op 100 personen – lijdt aan een vorm van hyperhidrosis. Bij 30-40% van de patiënten betreft dit de oksels. Heb jij last van gelokaliseerde hyperhidrosis, geen of weinig resultaat met aluminium chloride of anticholinergica en ben je op zoek naar een permanente oplossing? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling met Morpheus8 wordt een verdovende crème aangebracht op het te behandelen gebied om eventuele ongemakken te verminderen.
Morpheus8 gebruikt een combinatie van microneedling en gelokaliseerde warmte om de zweetklieren ongevoelig te maken. Dit elimineert overmatig zweten.
Meestal wordt de behandeling in één sessie voltooid.
In meer ernstige gevallen kan echter een tweede sessie nodig zijn.

Na de behandeling kun je kleine blauwe plekken, lichte zwelling en/of kleine korstjes krijgen.
Over het algemeen duren deze bijwerkingen slechts een paar dagen.
Binnen 2-3 weken zal het transpireren afnemen.
In tegenstelling tot een Botox-behandeling zijn deze resultaten blijvend en voor veel mensen kan dit een levensveranderende behandeling zijn.

De behandeling:

Na het intakegesprek waarin wij jouw wensen en verwachtingen bespreken mag je plaatsnemen op de behandelstoel:
  • De huid wordt ingesmeerd met een verdovende crème die 30-45 minuten moet intrekken waarna de huid en het weefsel behandeld worden.
  • De behandeling duurt tussen de 10 en 30 minuten afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied.

De behandeling:

Na het intakegesprek waarin wij jouw wensen en verwachtingen bespreken mag je plaatsnemen op de behandelstoel;

  • De huid wordt ingesmeerd met een verdovende crème die 30-45 minuten moet intrekken waarna de huid en het weefsel behandeld worden.
  • The treatment lasts between 10 and 30 minutes depending on the size of the area to be treated.

Voor de behandeling

Nazorg

Voor en na vergelijking

Mogelijke bijwerkingen

Zoals bij iedere cosmetische procedure is er altijd een kleine kans op kortdurende bijwerkingen:
  • Lichte roodheid en zwelling zijn te verwachten bijwerkingen en kunnen tot 24 uur aanhouden. Neem bij extreme roodheid/zwelling contact met ons op.
  • Pijn
  • Korstjes, blaren, verbranding.
  • Verandering van pigmentatie.

Veel Gestelde Vragen

Doet de behandeling pijn?

De naaldjes penetreren de huid, dit kan gevoelig zijn. 

De huid verdoven wij daarom met behulp van lidocaïne crème, deze crème trekt ongeveer 45 minuten in waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten zie?

Veel patiënten merken een paar weken na de eerste behandeling al een verschil, maar iedereen is uniek en om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 4 tot 6 weken.

Wat is radiofrequentie?

Radiofrequente golven worden gebruikt om het weefsel op een dieper niveau te verwarmen, dit is een non-chirurgische methode die gebruikt wordt voor het verstrakken van de huid.
Door de warmte worden fibroblasten -de belangrijkste cellen in het bindweefsel en fundamenteel voor de regeneratie van de huid- direct gestimuleerd en wordt er collageen aangemaakt; dit is een lichaamseigen eiwit en verbetert de stevigheid, textuur en veerkracht van de huid.

Is Morpheus8 veilig?

Ja, deze behandeling is veilig en FDA goedgekeurd.

Hoe zit het met de hygiëne?

Wij gebruiken steriele disposables, deze worden eenmalig gebruikt en direct weggegooid.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Schaam je niet en neem contact met ons op

There is no shame in our game, No taboo!

Scroll naar boven

Openingstijden