DiolazeXL

Wat is DiolazeXL?

DiolazeXL is een laser van de tweede generatie voor ontharing en een van de meest effectieve systemen die momenteel op de markt is om ongewenst haar veilig en pijnloos te verwijderen bij alle huidtypes.

Wat zijn de voordelen van Diolaze XL?​

Het is snel! Afhankelijk van het gebied dat je kiest, duurt het slechts 10-30 minuten om de meeste sessies te voltooien.
Het is veilig! De nieuwe DiolazeXL™ is de “gouden standaard” van apparaten voor laserontharing. Hoewel het een van de krachtigste laserbehandelingen is heeft het verschillende ingebouwde veiligheidsmechanismen om schade aan je huid te voorkomen en je lichaam effectief te ontdoen van ongewenst haar.
Geen ingegroeide haren meer! Hoewel het gebruikelijk is bij harsen, threaden en scheren, worden vervelende ingegroeide haartjes vermeden met deze behandeling. Het kan ook bestaande ingegroeide haartjes behandelen, wat het een fijne keuze maakt voor mensen die vatbaar zijn voor deze ongemakkelijke aandoening.

HOE WERKT DiolazeXL?

De DiolazeXL applicator wordt aangebracht op het gebied met ongewenst haar en straalt een bundel geconcentreerd licht uit. Dit licht zal zich richten op de ongewenste haarzakjes. De behandeling is gebaseerd op de principes van selectieve fotothermolisys. Het licht dringt door in de huid en wordt selectief geabsorbeerd door melanine van de haarschacht. De geabsorbeerde energie wordt omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes kapot gaan. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Grijze haren zijn resistent tegen de behandeling vanwege de pigmentatie in de haarschacht.
Het DiolazeXL-apparaat heeft een ingebouwd koelsysteem om je tijdens de hele procedure comfortabel te houden. Laserontharing is ideaal voor mannen en vrouwen. Door het scheren kan de huid gaan irriteren, kunnen ingegroeide haartjes ontstaan ​​en kan het geschoren gebied oncomfortabel aanvoelen en jeuken. Bij scheren blijft haar niet lang weg en waxen kan een pijnlijke behandeling zijn die ook niet leidt langdurige ontharing, wil jij een beter resultaat? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak.

Hirsutisme

Men spreekt van hirsutisme als zich bij de vrouw een mannelijk beharingspatroon ontwikkelt. De overbeharing kan voorkomen op de bovenlip, wangen, kin en hals, rond de tepels, op de borst, de rug, de buik en in de liesstreek. Dit kan verschillende oorzaken hebben, hormonaal of bijvoorbeeld onder invloed van bepaalde medicatie.

Hypertrichose

Hypertrichosis is een toename van haar op een willekeurig lichaamsgebied, die niet aan een bepaald patroon gebonden is.
De toename van haar is meer dan verwacht wordt op grond van leeftijd, ras of geslacht.
Hypertrichosis komt dus zowel bij mannen (jongens) als vrouwen (meisjes) voor.

Heb je last van overbeharing, ongewenste haargroei of klachten die erop lijken?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake om de mogelijkheden te bespreken.

De behandeling:

Na het intakegesprek waarin we je wensen en verwachtingen bespreken, kun je plaatsnemen in de behandelstoel:

• De huid wordt ingesmeerd met gel voor een beter contact met de applicator

• De behandeling duurt tussen de 10 en 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Voor de behandeling

Nazorg

Mogelijke bijwerkingen

Zoals bij elke cosmetische ingreep is er altijd een kleine kans op kortdurende bijwerkingen:

• Lichte roodheid en zwelling zijn verwachte bijwerkingen en kunnen tot 24 uur aanhouden. Neem bij extreme roodheid/zwelling contact met ons op.

Veel Gestelde Vragen

Hoe snel zal ik resultaten zien?

Diolaze XL vernietigt direct de haarzakjes na de allereerste behandeling. Je kan na slechts een paar sessies consistente resultaten op de lange termijn verwachten. Verbetering van de textuur en gladheid van de huid zal ook worden opgemerkt.

Wat is de downtime voor Diolaze XL?

Diolaze XL™ heeft geen downtime! Dat betekent dat je langs kunt komen voor een behandelsessie en daarna direct weer aan het werk kunt of boodschappen kunt doen. In zeldzame gevallen is het mogelijk om lichte roodheid van het behandelde gebied te ervaren. Dit lost zich meestal vanzelf op binnen 24 uur.

Hoe permanent is laser haarverwijdering?

De resultaten zijn gerelateerd aan de huid en snelheid van haargroei. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om langdurige resultaten te behalen. Haar groeit in drie fasen: nieuwe groei, regressie of rust. Laserbehandeling heeft alleen effect op het haar wanneer het zich in de nieuwe groeifase bevindt.

Is de behandeling veilig?

Ja, deze behandeling is veilig en door de FDA goedgekeurd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Schaam je niet en neem contact met ons op

There is no shame in our game, No Taboo!

Scroll naar boven

Openingstijden